Delavnica stroškovno učinkovitega trženja


Prebrali ste ducat marketinških knjig, obiskali brezplačne marketinške seminarje naših gurujev, teorijo poskusili prenesti v prakso … Kaj za vraga delate narobe? Občutek imate, da vam zmanjkuje časa za vse … Začeli ste dvomiti vase, neprestano spreminjate načrt, ne upate si … In zdi se vam, da o trženju veste ravno toliko, da veste, da ničesar ne veste.

Resnica: Gost, na trgu so pravila igre za manjše igralce drugačna, kot so za velike. Občutek je podoben, kot da ste s svojimi 158 cm obtičali v zadnjih vrstah na svojem najljubšem koncertu. Kaj naj rečemo? Sranje! Ampak, saj veste, kaj pravijo: “Ko si najbolj v dreku, ne povesi glave!” Obujte si visoke pete, splezajte nekomu na hrbet, prerinite se v prve vrste, slecite majico in jo vrzite na oder svojemu idolu … naj okusi vaš pot, naj vam pomaha, naj vam zavidajo! Dajte si še eno priložnost. Mi vam bomo krili hrbet! Gost, ne obljubljamo vam ničesar, razen tega, da boste z malce garanja (če je mogoče samo malo garati) na interaktivni delavnici za stroškovno učinkovito trženje videli primere v praksi (in tudi naredili konkretne primere za trženje vašega produkta v praksi) ter usvojili tehnike prodaje in da se vam bo v najslabšem primeru povrnila investicija za vašo vstopnico.

Gost, ko se boste na vašem praktičnem primeru učili trženjskih prijemov, bo vse skupaj postalo lažje kot sestaviti Lego kocke:

  •  S taktiko Jamesa Bonda se boste infiltrirali med vašo konkurenco in odkrili njihove skrivnosti.
  •  Naučili se boste kršiti pravila, da boste edinstveni v vaši branži.
  •  Videli boste, kako razmišljajo vaše stranke in kje jih poiskati.
  •  S konkretno izdelanim prodajnim pismom, oglasom, telefonskim pogovorom in sestankom v živo boste znali pridobiti nove posle.
  •  Videli boste, zakaj je pomembno, da ohranite zvestobo strank, in kako to narediti.
  •  Naučili se boste izdelati privlačne ponudbe.
  •  In osvojili boste gverilne trike, kako z malo denarja povečati prodajo.