Kdo smo


Smo to, kar želite od nas

kdo smo

Gost, povejte, kaj želite!

Zakaj bi na dolgo in široko govorili o nas, se hvalili in razpredali, da bi delovali bolj učeno, ko ste samo VI tisti, ki ste ta trenutek pomembni. Vi ste tisti, ki najbolje pozna svoj posel, zato ne mislimo pametovati, kaj vse bi lahko in bi morali storiti. Na nas je, da vam na podlagi vaših in naših izkušenj ter znanja pokažemo najboljšo rešitev za dosego vaših ciljev.

Drugačni trženjski pristopi

Gost, bi tudi vi uporabljali trženjske pristope in prodajne postopke, ki delujejo v novih razmerah na trgu?!

Navijamo za individualno prilagajanje trženja potencialnim kupcem – t. i. customerization. Po domače povedano, damo se v kožo vašega kupca, da prepoznamo njegove želje in potrebe, način komuniciranja in obnašanje. Po naših izkušnjah je skrivnost uspeha ravno v razumevanju kupčevih pričakovanj.

Šele tako lahko pravilno segmentiramo uporabnike vaših izdelkov ali storitev, predvidimo njihove potrebe in želje ter ekskluzivno prilagodimo komuniciranje. Vse skupaj zgleda kot pristna komunikacija ena na ena (od tu tudi ime ena na ena marketing – 121marketing), ki spominja na pogovor na štiri oči med dvema prijateljema. Komu boste zaupali, če ne svojemu prijatelju?

Individualen način dela

Gost, bi radi, da se še posebej potrudimo za vas?

Za nas je vsak naročnik celota zase, zato prilagodimo način dela in rešitve vašim potrebam. Pri nas boste vedno delali z osebo, ki jo poznate in ona pozna vas. Le enkrat boste povedali, kaj želite, in to boste tudi dobili. Brez nepotrebnega klicanja in pošiljanja e-mailov, v strahu, da zadeva ne bi bila dobro opravljena ali končana pravočasno.

Rekorden čas izvedbe

Gost, bi moral biti vaš projekt dokončan že včeraj?

Saj vemo, po navadi se zelo mudi. Brez kompliciranja izpeljemo tudi takšne projekte, ki bi morali biti dokončani »včeraj«. In če boste slučajno pozabili, da nam morate kaj poslati v zvezi s projektom, vas bomo mi spomnili, kaj je še za postoriti in do kdaj. Verjemite, lahko smo tudi zelo »nadležni«, samo zato, da je projekt končan pravočasno.

Prvovrstna storitev za razumno ceno

Gost, mislite, da ne morete dobiti vrhunskih strokovnjakov s področja prodaje, direktnega marketinga, tekstopisja, content marketinga in trženja za razumno ceno?

Zakaj bi morali plačevati stroške celotne agencije, če potrebujete na primer le tekste za direktno pošto, prodajno strategijo, svetovanje glede pospeševanja prodaje blagovne znamke, oblikovanje logotipa ali zgolj idejo za personalizirano poslovno darilo? Pri nas plačate samo tiste ljudi, ki jih zares potrebujete. V primeru, da vam sami ne moremo zagotoviti najboljših specialistov za vaš projekt, jih bomo za vas poiskali, brez provizije. Pokrijete le stroške našega dela!

Velika dela male agencije

Gost, dobro za vas ni dovolj dobro!

S skromnostjo na stran … Res je, smo med redkimi v Sloveniji, ki znamo napisati prodajna pisma, ki dejansko žanjejo odziv (tudi na tujih trgih in po več let zaporedoma).

Baje je nemogoče, mi smo dokazali nasprotno – v 5 tednih naredimo celoten paket za lansiranje novega produkta (od zasnove imena, slogana, logotipa, spletne strani do prodajne strategije in embalaže izdelka – vse v slovenskem in angleškem jeziku).

Čeprav smo malo podjetje, pri nas dobite vse storitve, ki jih potrebujete na enem mestu: pripravo učinkovitih prodajnih tekstov, optimizacijo spletnih mest in komunikacijo na spletu, e-mail sporočila, ki prodajo, stroškovno učinkovite marketinške strategije, praktične delavnice in svetovanje za povečanje prodajne učinkovitosti vaših zaposlenih …

Navsezadnje so rezultati tisti, ki štejejo!