Polona Kisovec


Verjamemo, da se v trženju in poslu tako kot v življenju na sploh nikoli ne smeš ustaliti, ampak moraš vedno stremeti k temu, da si jutri boljši, kot si bil včeraj.

POLONA KISOVEC, direktorica in idejni vodja 121 marketinga

Polona Kisovec je 1. državna prvakinja v direktnem marketingu v Sloveniji, specialistka za direktno trženje v praksi z večletnimi izkušnjami pri delu s podjetji iz različnih panog (turizem, zavarovalništvo, igre na srečo, finance in bančništvo, izobraževanja, wellness in fitness, avtomobilizem, produkti široke potrošnje). Edino merilo uspeha pri delu z naročniki ji pomenijo objektivni rezultati in merljivi odzivi kupcev.
 
Polona je med drugim zaslužna za pripravo direktne pošte z rekordnim odzivom, snovanje prodajnih sporočil za e-mail in spletni marketing za blagovno znamko Dormeo, s čimer se uvršča med pionirje direktnega marketinga v Sloveniji.
 
S svojimi inovativnimi idejami, praktičnimi rešitvami in osebnim pristopom postavlja nove standarde v direktnem marketingu, ki jih uspešno uporablja pri pripravi, izvedbi in vodenju marketinških kampanj za različna podjetja v Sloveniji in v tujini.

T, zavedamo se, da je vsaka odločitev težka.

Da se boste lažje odločili ZA sodelovanje z nami, si poglejte razloge, zaradi katerih so z nami tako zadovoljni naši obstoječi naročniki:

  1. Ker potrebujete nove sveže marketinške pristope, ki prinašajo rezultate tudi v recesiji.
  2. Ker želite popolno prilagajanje storitve vašim potrebam.
  3. Ker veste, da bi bilo najbolje imeti “know-how”, ki deluje, da se ne boste “drago opekli”.
  4. Ker imate radi individualen način dela in oseben pristop … da se nekdo potrudi samo za vas.
  5. Ker morate paziti, da boste za vloženi denar dobili največ.
  6. Ker znate prepoznati poslovne priložnosti in cenite dobro opravljeno delo.
  7. Ker potrebujete nekoga, ki mu zaupate, je učinkovit in profesionalen!