Rešitve


Rešitve
Gost, preden boste pregledali našo spletno stran in pri tem razmišljali, ali smo vam všeč ali ne, ter pazili, da ne polijete kave po tipkovnici, vam želimo zaupati naslednje:

Naše rešitve so primerne za ljudi in podjetja, ki si želijo stvari narediti drugače in izstopati iz povprečja … za tiste, ki si želijo več od svojega posla … za tiste, ki verjamejo, da se v trženju in poslu tako kot v življenju na sploh nikoli ne smeš ustaliti, ampak moraš vedno stremeti k temu, da si jutri boljši, kot si bil včeraj.

Gost, ne glede na to, ali ste pravkar zaslutili, da ste nezadovoljni s svojimi prodajnimi rezultati, trenutno situacijo v vašem marketingu in si želite spremembe, ali ste se za spremembo že odločili, mi smo tukaj za vas. Prepričani smo, da so ambiciozni prodajni cilji čudovita stvar in so v prvi vrsti krivec, da podjetje lahko hrani svoje čebele in se razvija. Toda kakršni koli prodajni cilji in ambiciozne ideje so brez pomena, dokler ne veste, kako jih spraviti v REALNOST!

Gost, tukaj vskočimo mi! Z veseljem vam pomagamo udejanjiti vaše prodajne cilje, predvsem pri:

izdelavi in uresničitvi stroškovno učinkovite prodajne strategije,

ustvarjanju prepoznavne lastne blagovne znamke z visokim ROI,

pripravi direktne pošte, ki žanje odzive,

pripravi unikatnih in vašemu poslu ter produktom prilagojenih prodajnih tekstov, ki na pristen način kupcem povedo, zakaj naj kupujejo pri vas; – Se še spomnite,  da je naše delo primerno za tiste, ki želijo izstopati in biti drugačni? 

izboljšanju prodajnih rezultatov vaših tržnikov na terenu ali v klicnem centru s sistematizacijo njihovega dela in  praktičnimi delavnicami prodaje,

pristni komunikaciji z vašimi strankami in potencialnimi kupci preko različnih socialnih omrežij, pri vsebinskem in e-mail marketingu, ki gradi odnose z vašimi strankami in pritegne nove kupce.

Pri 121 MARKETINGU takšne »drugačne« rešitve z veliko življenjskega zanosa ustvarjamo vsak dan! In pri tem smo, po mnenju naših naročnikov, tudi hudičevo dobri.

Gost, ne glede na to, ali pomagamo podjetjem narediti preboj na tržišče ali  povečati prodajo, nekaj zagotovo drži: ko nas spoznate, vaš pogled na marketing, trženje in prodajo ni nikoli več takšen, kot je bil prej! Zdaj z razlogom pričakujete več od vaše prodaje, marketinga in trženja …

Brez oklevanja nam pišite na zanimame@121marketing.si, oz. kliknite tukaj ter nam zaupajte, kakšni so vaši prodajni cilji. Potrudili se bomo, da boste hitro videli, zakaj lahko pričakujete več!